Resultater​

​Anja Larsen, 18 år

Oprette: 2. september 2019

Jeg har haft tendens til at få bylder på kroppen. Gennem det sidste år har jeg været i behandling med penicillin flere gange.


Efter jeg har modtaget 4-5 gange akupunkturbehandlinger har jeg ikke længere problemer med bylder.

​Isabella, 25 år

Oprette: 2. september 2019

Jeg har døjet med voldsomme migræneanfald i over 10 år, ca 4-5 gange om måneden, hvis ikke flere. Jeg har prøvet så mange forskellige præparater og havde næsten opgivet håbet om at finde en mirakelkur, da en af mine kammerater fortalte mig om akupunktur , og at Jane har flere gode resultater med migrænepatienter. Jeg gik ind til min første behandling med åbent sind og blive mødt af en ekstremt behagelig og dygtig kvinde. Jeg har siden jeg startede med behandlinger hos Jane hat minimale migræneanfald og ingen ekstreme.

Jeg er i dag næsten fri for migræne og jeg behøver ikke være nervøs for at mine anfald kommer. For hvis der kommer et anfald er det en anden form for anfald , som jeg nu kan styre og leve med.
Jeg kan klart anbefale akupunktur hos Jane . Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Udover det det har hjulpet må min migræne har det også hjulpet på mine spændinger i ansigt og overkrop, hvilket giver mig en bedre holdning.

​Louise R

Oprettet: 2019

"Min erfaring med akupunkturbehandlinger er særdeles positive, da forløbet har været medvirkende til at afhjælpe og forebygge stress og søvnløshed, og genfinde min krops rytme og balance".

​Lene

Oprettet: 2019

"Akupunktur har hjulpet mig med at overleve i forbindelse med overgangsalderen. Da jeg først overvandt min fobi for nåle, fandt jeg ud af , hvor godt det var for mig og min krop. 

Det har hjulpet mig senere, når jeg kunne mærke at min krop havde brug for at falde til ro og jeg kunne komme i "zen" . Det har hjulpet mig i forbindelse med en stressrelateret eksem, da det har beroliget og taget varmen fra de ramte områder

Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og min krop."

​49 årig kvinde, anonym

Oprettet: 12. februar 2018

”Efter en enkelt akupunktur behandling for uro, hoste og fornemmelse af vejrtrækningsbesvær har jeg det 120% bedre.”

​Kent Stimose, Malermester

Oprettet: 15. januar 2018

I en periode på ca 8 mdr havde jeg daglige nakkesmerter der udviklede sig til hovedpin. Efter to timers arbejde strammede nakken , jeg oplevede en udtalt træthed og så kom smerterne. Jeg måtte tage smertestillende tabletter for at kunne fortsætte arbejdet. Jeg har afprøvet flere behandlinger som fysioterapi og massage uden, at det kunne hjælpe afgørende på symptomerne.

Efter to behandlinger med akupunktur har jeg nu været smertefri i 2 måneder.

​Jane Montalban - Odense

Oprettet: 8. juli 2015

Jeg led frygteligt af allergi. Intet hjalp, hverken antihistaminer eller sprøjter. Men da jeg fik ny læge, var jeg så heldig at der blev tilbudt akupunktur på klinikken. Det ville jeg gerne prøve, da jeg før har haft rigtig god erfaring med akupunktur, for flere forskellige lidelser. Efter nogle gange, kunne jeg mærke at det var i bedring. og nu er det næsten helt væk, kun ganske få gange, mærker jeg lidt. Jeg er så glad for at komme hos Jane, det hjælper virkelig godt. I dag havde jeg ondt i knæet, det ordnede Jane også, lige med et par ekstra nåle, skønt. Det er virkelig anbefales værdigt.

​Marianne Larsen - Middelfart

Oprettet: 5. august 2014

Har holdt min datters astmatiske bronkitis nede med laser akupunktur, så der bruges et minimum af medicin.

​Jane Lindholm - Ejby

Oprettet: 3. april 2014

Hjalp min søn, da han fik konstateret springerknæ af lægen og som sagde at der gik 3-4 år inden det gik over. Det klarede Jane med 5 behandlinger!!!

​Line Lauridsen, 30 år - Odense

Oprettet: 19. oktober 2011

​For godt 1 år siden var jeg i udredning på ryg-centeret i Middelfart. Smerter i nakke og skuldre regionen samt smerter/gener strålende ud i højre arm. Det blev konstateret, at jeg har slidgigt i nakken og mine udsigter var ikke gode. Jeg skulle indstille mig på at leve med mine smerter/gener - motion og træning kunne muligvis lindre lidt. Dette blev prøvet dog uden større held. Generne i min højre arm var så slemme at det gik ud over min humør og min evne til at gøre helt almindelige ting. Hverdagsting som at løfte en kande med vand, støvsuge mm var en pinsel. Jeg stod over for at skulle male træværket på mit hus, men måtte opgive med det samme pga. smerter, og jeg var efterhånden temmelig træt og ked af det hele.

I november blev jeg præsenteret for muligheden for at prøve akupunktur som smertelindring. Dagen efter første gang jeg var hos Jane, var den værste i hele forløbet. Det var forfærdeligt og jeg var helt opløst. Men jeg holdt ved og kom de første par måneder ca. 1 gang om ugen hos Jane. Ret hurtigt begyndte jeg at mærke en ændring i mine smerter og generne i armen, og hen over vinteren og foråret blev intervallet udvidet til hver 2-3 uge. Nu er det sådan, at jeg kun en sjælden gang i mellem mærker noget til generne i min arm. Jeg har fået malet træværk uden problemer, og er bare så taknemlig for at kunne lave alt det jeg har lyst til uden at føle mig begrænset af min slidgigt. Jeg mærker stadig jævnligt smerter fra min nakke/skulderåg, men på et niveau der er til at leve med. Som det er nu får jeg behandling med akupunktur ca. hver 3 uge og hver gang er det skønt at mærke effekten på mine symptomer i dagene efter. Kan varmt anbefale akupunktur som smertelindring og i særdeleshed mod ryg/nakke problemer.

​Kontaktinfo

Akupunkturklinikken Ejby

Jane Amlund Vigsø

CVR: 29746265


Agervangen 8, 5592 Ejby

Tlf.: 30 64 20 96

E-mail: jane@akuejby.dk

Medlem af

dk-sygepleje-81x81

             logo_sh-stort

syg-dk

registreret-alternativ-behandler-logo

​Har du brug for hjælp?

Kontakt mig for en snak.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt