Akupunktur behandlingerne har hjulpet mig af med sene betændelse i armene bare efter 1 behandling. Det har hjulpet mig af med spændingshovedpine som fint bliver vedligeholdt da jeg kommer med fast interval.

Det har hjulpet med at sænke mit stress niveau efter opstart af egen virksomhed. Jeg kan generelt mærke akupunktur holder min krop og mit sind ved lige.​

Pernille

Akupunktur og MYO ( muskelafspændende manuel behandling )er en behandlingsform, som for mit vedkommende, har længerevarende effekt.

Jeg påbegyndte behandling hos Jane pga. rygsmerter, anspændthed og daglig (voldsom) hovedpine. I begyndelsen foregik behandlingen med korte intervaller, hvilket igangsatte en god proces for min krop, og symptomerne aftog mellem behandlingerne.

Nu er vi oppe på 1-2 mdr. mellem behandlingerne. Når jeg kommer hos Jane nu, så handler det ikke altid om konkrete smerter. Det er også blevet mit mentale break, hvor jeg kobler helt af, og hvor der bliver taget kærlig hånd om mit nervesystem.

Jane tager gang for gang udgangspunkt i mit behov lige her og nu, og hun tager hele mig, og hele mit liv, i betragtning for, hvordan hun kan afhjælpe mine symptomer.

MYO hjælper særligt på mine muskelspændinger og generelt på anspændthed. Akupunktur har for mig også en indvirkning på min søvn, mit energiniveau og min overordnede mentale tilstand.

Cecilie , 35 år

Jeg har haft tendens til at få bylder på kroppen. Gennem det sidste år har jeg været i behandling med penicillin flere gange.


Efter jeg har modtaget 4-5 gange akupunkturbehandlinger har jeg ikke længere problemer med bylder.

Anja Larsen, 18 år

Jeg har døjet med voldsomme migræneanfald i over 10 år, ca 4-5 gange om måneden, hvis ikke flere. Jeg har prøvet så mange forskellige præparater og havde næsten opgivet håbet om at finde en mirakelkur, da en af mine kammerater fortalte mig om akupunktur , og at Jane har flere gode resultater med migrænepatienter. Jeg gik ind til min første behandling med åbent sind og blive mødt af en ekstremt behagelig og dygtig kvinde. Jeg har siden jeg startede med behandlinger hos Jane hat minimale migræneanfald og ingen ekstreme.

Jeg er i dag næsten fri for migræne og jeg behøver ikke være nervøs for at mine anfald kommer. For hvis der kommer et anfald er det en anden form for anfald , som jeg nu kan styre og leve med. Jeg kan klart anbefale akupunktur hos Jane . Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

​Isabella, 25 år

Ønsker du at booke tid eller har du spørgsmål?

Skriv til mig via formularen herunder. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Henvendelser besvares så vidt muligt samme dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp til smertelindring, stresshåndtering eller bedre søvn:

Klinik information

Akupunkturklinikken Ejby

Agervangen 8, 5592 Ejby

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Book tid via telefon eller mail.

dk-sygepleje-81x81  syg-dk