​Akupunkturens historie

Akupunkturen har gennem mange tusind år vist rigtig gode resultater ved en lang række sygdomme, men anerkendes for alvor i Vesten i 1979, da WHO officielt ...

Akupunkturen har gennem mange tusind år vist rigtig gode resultater ved en lang række sygdomme, men anerkendes for alvor i Vesten i 1979, da WHO officielt erklærede akupunktur velegnet som helbredelsesmetode til en lang række sygdomme.

​Akupunktur har fået en stigende interesse i hele Vesten, også i Danmark

Akupunkturens filosofiske lære baseres på, at det er vekselspillet mellem Yin og Yang der styrer universet og mennesket. Når Yin og Yang er i balance, er mennesket sundt og helt. Behandlingen foregår ved at påvirke de enkelte akupunkturpunkter. Punkterne er via meridianerne en intern forbindelse som er forbundet med bl.a. organerne.

​Ved stimulation af et akupunkturpunktet, påvirkes livsenergien Qi.

Kropsakupunktur med nåle

​Ganske tynde nåle sættes i huden på nøje udvalgte punkter alt efter hvad der skal behandles. Ofte mærkes en lille ”stik” idet nålen sættes. Nålene sidder i ca 30 min. hvor man ligger og hviler. Til tider kan man under behandlingen mærke en snurren/strømning omkring nålene.

Ønsker du at booke tid eller har du spørgsmål?

Skriv til mig via formularen herunder. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Henvendelser besvares så vidt muligt samme dag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp til smertelindring, stresshåndtering eller bedre søvn:

Klinik information

Akupunkturklinikken Ejby

Agervangen 8, 5592 Ejby

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Book tid via telefon eller mail.

dk-sygepleje-81x81  syg-dk